Jubileumsträff den 24 november 2012
Eskilstuna Vykortsförening 10 år!


Totalt 42 medlemmar och deras anhöriga slöt upp vid föreningens arrangemang i Stadshuset. Ebelingrummet förvandlades för ett par timmar till ett vykortseldorado!

Träffen startades med att ett glas cider serverades och där ordföranden Lennart Pettersson hälsade de närvarande välkomna och fortsatte med att berätta kort om hur föreningen startades.

De personer som genom åren varit betydelsefulla för föreningen belönades med en gåva som delades ut av ordföranden Lennart Pettersson och sekreteraren Yvonne Karlsson.
Personerna var Ann-Marie och Rune Lennstrand, Gunvie och Erik Vieweg, Ingalill Hedin, Folke Johansson. Anders Johansson och Frasse Szabo kunde tyvärr inte delta på dagens arrangemang men omnämndes och får sina gåvor vid ett senare tillfälle. Även Lennart och Yvonne mottog varsin gåva.

Yvonne Karlsson belönades dessutom med en påse med godsaker från Torshälla delikatess för sitt omfattande arbete med den jubileumsfolder som delades ut till närvarande medlemmarna lite senare under träffen.

Lennart passade på att visa några gamla bilder från båttrafiken på Eskilstunaån i början av 1900-talet. Detta var mycket uppskattat.

Som traditionen bjuder, då detta var säsongens sista medlemsmöte, intogs skinksmörgås, pepparkaka och kaffe.


Vykortsmässa 2013
Lennart Pettersson påminde medlemmarna om nästa års vykortsmässa som går av stapeln lördagen den 23 februari i Vilsta Sporthotells lokaler, precis som 2012.
Vi rekommenderar ett besök på föreningens hemsida www.etunavykort.se för ytterligare information kring framtida möten.

 

Några bilder från Jubileumsträffen den 24 november 2012:
(Samtliga foton är tagna av Kjell Karlsson)

Medlemmarna i Eskilstuna Vykortsförening samlades i Ebelingrummet, Stadshuset, för att delta i jubileumsfesligheterna. Jubileumsfoldern delades ut till samtliga närvarande. Skinka och pepparkaka serverades traditionsenligt då det var föreningens sista träff för säsongen.
Ingalill Hedin(till höger) fick lite hjälp av Yvonne Karlsson i köket.
Här syns de glada tjejerna i full färd med förberedelserna.

Sylvia Fixarmo, Sören Ahlgren, Ulrika och Janne Nygren hörde uppmärksamt på när Lennart berättade om båttrafiken på Eskilstunaån.
Gunvie Vieweg fick en varm kram av Yvonne när gåvan från föreningen överlämnades.
Gunvie är den som alltid ser till att vi får kaffe och god bulle vid våra medlemsmöten, utställningar och andra arrangemang.

En glad Folke Johansson fick en bok att läsa som tack för bra arbete i föreningen.
I bakgrunden syns även Lennart Pettersson.