Årsmöte 2007-01-27 - Idrottsföreningen Dianas klubblokal, Djurgården, Eskilstuna


Eskilstuna Vykortsförening genomförde lördagen den 27 januari 2007 sitt 4:e årsmöte.
Årsmötet inleddes med parentation över medlemmen och styrelseledamoten Evert Norberg som avlidit i början av 2007.
Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar, som snabbt klubbades igenom där verksamhets- och ekonomisk berättelse godkändes, beviljades den avgående styrelsen ansvarsfrihet.

Styrelse
Till att leda föreningen under 2007 och 2008, valdes: ordförande Lennart Pettersson, sekreterare Anders Johansson, kassör Yvonne Karlsson och ledamot Folke Johansson.

Hedersmedlemmar
Till hedersmedlemmar i Eskilstuna Vykortsförening utsågs Rune Eriksson, Gösta Hellgren samt Börje Nordin, som erhöll varsitt diplom. Rune Eriksson framförde ett varmt tack till föreningen för utmärkelsen som utdelats.

Övrigt
Till Yvonne och Kjell Karlsson överlämnades varsin gåva som tack för att de på Vykortsföreningens hemsida, www.etunavykort.se dokumenterar Eskilstuna i ”månadens vykort”.
Efter förhandlingarna lät mötesdeltagarna sig väl smaka på smörgåstårta och kaffe/the.

Ny bok om Snopptorp och Tunafors
Dagen avslutades med att Ferenc Szabo berättade om ett projekt han är med i, där de jobbar med att ta fram underlag till en ny bok om Snopptorp och Tunafors.

Vykortsmässa 2007
Mötet avslutades med att medlemmarna påmindes om nästa aktivitet, som är Vykortsmässan i Klosters Församlingshem, lördagen den 24 februari 2007.